• VvE beheer
 • Over ons
 • Dienstverlening
 • VvE Beheer

  Sleutelwoorden voor een goed beheer zijn onafhankelijk, uitstekend georganiseerd, betrokkenheid, expertise en vertrouwenMeer weten ...
 • Over ons

  OnzeVvE | VvE Beheer is een dienstverlener voor Verenigingen van Eigenaren. Wij behartigen de belangen van bij ons aangesloten verenigingen van eigenarenMeer weten ...
 • Dienstverlening

  U kunt bij ons kiezen uit de volgende modules: Administratief beheer, technisch beheer, bestuurlijk beheer en overig beheerMeer weten ...
 • Vrijblijvende offerte
 • Prijsindicatie
 • Toegang klanten portal
 • Prijsindicatie

Uw VvE online beheerd

 

Bovenop de toch al uitgebreide service krijgt u GRATIS toegang tot onze klantenportal. De klanten portal is het onderdeel van de site waar OnzeVvE | VvE beheer informatie uitwisselt met haar klanten. OnzeVvE | VvE Beheer werkt met speciaal voor haar ontwikkelde software met mogelijkheden die u meer inzicht geeft als bestuurder, eigenaar en/of bewoner dan andere beheerders u bieden. Met de oplossing die wij u bieden hebt u als bestuurder, eigenaar, bewoner alle denkbaar benodigde informatie. Anno 2011 is bewust is gekozen voor een geautomatiseerde online toepassing, waardoor alle betrokkenen altijd over de meest actuele informatie beschikken.

Lees verder: Uw VvE online beheerd

 

Over ons

Over ons

OnzeVvE | VvE Beheer, gevestigd te Hengelo (Ov), is een dienstverlener voor Verenigingen van Eigenaren. Wij behartigen de belangen van bij ons aangesloten verenigingen van eigenaren. 

Onze dienstverlening kenmerkt zich door maatwerk, directe communicatie, betrokkenheid, aandacht en zorgvuldigheid. En dit alles voor een betaalbare prijs.

 
Verder lezen ...

Waarom extern beheer

Waarom extern vve beheer

Het beheren van een VvE is een tijdrovend karwei. Bovendien moet de beheerder van vele markten thuis zijn. OnzeVvE | VvE beheer ontlast u met deze en bijkomende zaken. 

OnzeVvE | VvE beheer als professionele beheerder kan zowel het administratief beheer, technisch beheer, bestuurlijk beheer en overig beheer verzorgen. Zie hiervoor ons dienstenpakket.

Verder lezen ...

Uw vve online beheerd

Uw VvE online beheerd

Bovenop de toch al uitgebreide service krijgt u GRATIS toegang tot onze klantenportal. De klanten portal is het onderdeel van de site waar wij o.a. informatie met klanten uitwisselen. Wij werken met speciale software die u meer inzicht geeft als bestuurder, eigenaar en/of bewoner. Zelfs meer dan andere beheerders u kunnen bieden.  Anno 2011 is bewust is gekozen voor een geautomatiseerde online toepassing, waardoor alle betrokkenen altijd over de meest actuele informatie beschikken.
Verder lezen ...

Dienstverlening

Administratief beheer

Administratief beheerElke vereniging van eigenaren is van rechtswege verplicht een administratie bij te houden. De administratieve verplichting valt uiteen in een leden- en financiële administratie. Deze administraties dienen natuurlijk ook voor verantwoording aan haar leden, de appartementseigenaren.

Bekijk het volledig pakket administratieve dienstverlening

Technisch beheer

Technisch beheerHet technisch beheer betreft het in stand houden van uw appartementen complex. Een goed uitgevoerd technisch beheer is een goede garantie tegen waarde dalingen van appartementen.

Een goed beheer op dit gebied betaald zich terug.

Bekijk het volledig pakket technische dienstverlening

Bestuurlijk beheer

Bestuurlijk beheerHet uitschrijven van vergaderingen en het maken van de notulen over hetgeen in een vergadering is besproken is een tijdrovende en ook een complexe klus.

OnzeVvE | VvE beheer neemt u dit uit handen en zorgt er voor dat uw ledenvergadering op een adequate en correcte manier wordt uitgeschrevenen.

Bekijk het volledig pakket bestuurlijke dienstverlening

Overig beheer

Overig beheerHet overig beheer omvat diverse controles met betrekking tot uw vereniging. Tevens behelst dit het uitgebreider digitaliseren van uw Vereniging van Eigenaren. Welke samenstelling van beheersmodulen die u ook kiest, u kunt altijd gebruik maken van onze klanten portal.

Overig beheer geeft u echter meer mogelijkheden op het gebied van opslag en digitaal ter beschikking stellen van uw informatie.

Bekijk het volledig pakket overige dienstverlening

Contact gegevens

OnzeVvE | VvE beheer

Postadres

Postbus 50038
7550 LA Hengelo


Telefoon: 074-8513544

 

Bezoekadres

Demmersweg 122
7556 BN Hengelo


E-mail: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

 

Kamer van koophandel
Oost Nederland te Enschede
nummer 62577042

Belastingdienst
BTW nummer NL854873168B01

Bankrelatie
NL20ABNA0823349004
BIC: ABNANL2A

Indien u ons wilt bezoeken vragen wij u vooraf een afspraak te maken.
Wij zijn bereikbaar van maandag t/m vrijdag van 9:00u tot 17:00u

      © OnzeVvE | VvE beheer 2010 - 2018.