• VvE beheer
 • Over ons
 • Dienstverlening
 • VvE Beheer

  Sleutelwoorden voor een goed beheer zijn onafhankelijk, uitstekend georganiseerd, betrokkenheid, expertise en vertrouwenMeer weten ...
 • Over ons

  OnzeVvE | VvE Beheer is een dienstverlener voor Verenigingen van Eigenaren. Wij behartigen de belangen van bij ons aangesloten verenigingen van eigenarenMeer weten ...
 • Dienstverlening

  U kunt bij ons kiezen uit de volgende modules: Administratief beheer, technisch beheer, bestuurlijk beheer en overig beheerMeer weten ...
 • Vrijblijvende offerte
 • Prijsindicatie
 • Toegang klanten portal
 • Prijsindicatie
Afdrukken

Contra-expertise. Het hoe en waarom.

De contra expert is geen aparte soort expert, in principe is het gewoon een deskundige op het vakgebied van de schade, net zoals de expert welke in eerste plaats werd ingeschakeld door de verzekeraar. Omdat hij echter niet als eerste werd benoemd en tegenover de maatschappij-expert komt te staan is de naamgeving anders.

Afdrukken

Appartementsclausule opstalverzekering

Voor de bewoners van een appartementencomplex kan het belangrijk zijn of de appartementsclausule opgenomen is in de verzekeringsvoorwaarden. Bij twee of meerdere woningen boven elkaar gebouwd is er sprake van een vereniging van eigenaren (VvE). Voor elke VvE is een splitsingsakte, waarin geregeld is welk aandeel een woning in de VVE heeft.

Afdrukken

Bestuurdersaansprakelijkheid wat houdt het in

Bestuurders van een vereniging van eigenaren nemen besluiten. Het kan zijn dat die anders uitpakken dan verwacht. Dan kan het gebeuren dat andere leden van de vereniging als gevolg daarvan financieel verlies lijden en het bestuur van de vereniging aansprakelijk stellen. Een aansprakelijkheidsclaim kan verstrekkende gevolgen hebben voor de vermogenspositie van de VvE.

Afdrukken

Schade? wat te doen

Als de Vereniging van Eigenaren het beheer uw appartementen complex bij ons heeft ondergebracht dan regelen wij de melding van uw schade bij de verzekeringsmaatschappij, de opvolging en eventueel ook de aangifte bij de politie.  Ook als wij uw appartementen complex niet beheren is het raadzaam onderstaande tips nauwkeurig door te lezen / op te volgen.

Afdrukken

Verzekeringen volgens modelreglement

In het modelreglement, het document dat als model geld voor de splitsingsaktie, staat aangegeven welke verzekeringen de VvE verplicht moet afsluiten.  In een ledenvergadering bepaalt de VvE welke aanvullende verzekeringen er afgesloten moeten worden, de hoofte van de verzekerde som en bij welke verzekeringsmaatschappij / tussenpersoon de verzekering ondergebracht dient te worden. Het bestuur gaat names de VvE de verplichting aan.

Dienstverlening

Administratief beheer

Administratief beheerElke vereniging van eigenaren is van rechtswege verplicht een administratie bij te houden. De administratieve verplichting valt uiteen in een leden- en financiële administratie. Deze administraties dienen natuurlijk ook voor verantwoording aan haar leden, de appartementseigenaren.

Bekijk het volledig pakket administratieve dienstverlening

Technisch beheer

Technisch beheerHet technisch beheer betreft het in stand houden van uw appartementen complex. Een goed uitgevoerd technisch beheer is een goede garantie tegen waarde dalingen van appartementen.

Een goed beheer op dit gebied betaald zich terug.

Bekijk het volledig pakket technische dienstverlening

Bestuurlijk beheer

Bestuurlijk beheerHet uitschrijven van vergaderingen en het maken van de notulen over hetgeen in een vergadering is besproken is een tijdrovende en ook een complexe klus.

OnzeVvE | VvE beheer neemt u dit uit handen en zorgt er voor dat uw ledenvergadering op een adequate en correcte manier wordt uitgeschrevenen.

Bekijk het volledig pakket bestuurlijke dienstverlening

Overig beheer

Overig beheerHet overig beheer omvat diverse controles met betrekking tot uw vereniging. Tevens behelst dit het uitgebreider digitaliseren van uw Vereniging van Eigenaren. Welke samenstelling van beheersmodulen die u ook kiest, u kunt altijd gebruik maken van onze klanten portal.

Overig beheer geeft u echter meer mogelijkheden op het gebied van opslag en digitaal ter beschikking stellen van uw informatie.

Bekijk het volledig pakket overige dienstverlening

Contact gegevens

OnzeVvE | VvE beheer

Postadres

Postbus 50038
7550 LA Hengelo


Telefoon: 074-8513544

 

Bezoekadres

Demmersweg 122
7556 BN Hengelo


E-mail: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

 

Kamer van koophandel
Oost Nederland te Enschede
nummer 62577042

Belastingdienst
BTW nummer NL854873168B01

Bankrelatie
NL20ABNA0823349004
BIC: ABNANL2A

Indien u ons wilt bezoeken vragen wij u vooraf een afspraak te maken.
Wij zijn bereikbaar van maandag t/m vrijdag van 9:00u tot 17:00u

      © OnzeVvE | VvE beheer 2010 - 2018.