• VvE beheer
 • Over ons
 • Dienstverlening
 • VvE Beheer

  Sleutelwoorden voor een goed beheer zijn onafhankelijk, uitstekend georganiseerd, betrokkenheid, expertise en vertrouwenMeer weten ...
 • Over ons

  OnzeVvE | VvE Beheer is een dienstverlener voor Verenigingen van Eigenaren. Wij behartigen de belangen van bij ons aangesloten verenigingen van eigenarenMeer weten ...
 • Dienstverlening

  U kunt bij ons kiezen uit de volgende modules: Administratief beheer, technisch beheer, bestuurlijk beheer en overig beheerMeer weten ...
 • Vrijblijvende offerte
 • Prijsindicatie
 • Toegang klanten portal
 • Prijsindicatie
Afdrukken

SDE+ subsidie

Met zonne-energie wordt tegenwoordig meestal bedoeld: de energie die mensen zelf met hun technologie opwekken direct vanuit van zonnestraling. Dit gebeurt op dit moment in Nederland vooral op twee manieren....

 

 

De meest gebruikte toepassing is thermische zonne-energie waarbij zonlicht wordt omgezet in warmte. Dit gebeurt door zonneboilers (oftewel zonnecollectoren, -panelen). Een andere manier om gebruik te maken van zonlicht is door middel van zonnepanelen met fotovoltaïsche cellen (ook wel PV-cellen genoemd). Die zetten het licht direct om in elektriciteit : zonnestroom.

Het grote probleem bij het praktisch gebruik van deze energie is dat de zonneconstante, de (maximale) hoeveelheid energie die per vierkante meter per tijdseenheid op het oppervlak valt niet erg groot is.

De overheid stelt doorgaans subbidie ter beschikking voor de aanschaf van zonnecollectoren. Zodra een dergelijke subsidie potje wordt gevormd is het doorgaans ook zo dat deze binnen enkele dagen volledig benut is. Aanvullend heeft de overheid gemeent deze vorm van energie opwekking op een andere wijze te stimuleren. De "SDE+" regeling is geboren. SDE+ staat voor Stimulering Duurzame Energieproductie. (Dus niet alleen voor zonne-energie maar ook windenergie ed.)

De SDE+ regeling is in princiepe bedoeld voor bedrijven, maar ook Verenigingen van Eigenaren kunnen er (onder voorwaarden) van profiteren.

De regeling is op 1 juli j.l. in werking getreden. Via deze regeling kunnen bedrijven en (non-profit-) instellingen een tegemoetkoming krijgen voor duurzaam opgewekte energie (het is dus een exploitatiesubsidie).

De SDE+ subsidie vergoedt het verschil tussen de kostprijs van traditionele (grijze) en duurzame (groene) energie over een periode van twaalf tot vijftien jaar. De SDE+ regeling loopt van 1 juli tot 31 december 2011. Zolas gemeld kunnen Verenigingen van Eigenaren onder voorwaarden in aanmerking komen voor een tegemoetkoming uit de SDE+ regeling.

Dat kan interessant zijn als de Vereniging van Eigenaren gaat investeren in bijvoorbeeld zonne- of windenergieprojecten. De nieuwe subsidie kan worden aangevraagd via het online-eloket van Agenschap.nl. Als u de aanvraag heeft ingediend hoort u binnen drie maanden of de SDE+ subsidie wordt toegekend. In de beschikking staat wat u verder moet doen om de subsidie te ontvangen.

Meer informatie over de regeling:  AgentschapNL l de nieuwe naam van CenterNovem.   

Gerelateerde artikelen:


 

Download mogelijkheden:


 

Dienstverlening

Administratief beheer

Administratief beheerElke vereniging van eigenaren is van rechtswege verplicht een administratie bij te houden. De administratieve verplichting valt uiteen in een leden- en financiële administratie. Deze administraties dienen natuurlijk ook voor verantwoording aan haar leden, de appartementseigenaren.

Bekijk het volledig pakket administratieve dienstverlening

Technisch beheer

Technisch beheerHet technisch beheer betreft het in stand houden van uw appartementen complex. Een goed uitgevoerd technisch beheer is een goede garantie tegen waarde dalingen van appartementen.

Een goed beheer op dit gebied betaald zich terug.

Bekijk het volledig pakket technische dienstverlening

Bestuurlijk beheer

Bestuurlijk beheerHet uitschrijven van vergaderingen en het maken van de notulen over hetgeen in een vergadering is besproken is een tijdrovende en ook een complexe klus.

OnzeVvE | VvE beheer neemt u dit uit handen en zorgt er voor dat uw ledenvergadering op een adequate en correcte manier wordt uitgeschrevenen.

Bekijk het volledig pakket bestuurlijke dienstverlening

Overig beheer

Overig beheerHet overig beheer omvat diverse controles met betrekking tot uw vereniging. Tevens behelst dit het uitgebreider digitaliseren van uw Vereniging van Eigenaren. Welke samenstelling van beheersmodulen die u ook kiest, u kunt altijd gebruik maken van onze klanten portal.

Overig beheer geeft u echter meer mogelijkheden op het gebied van opslag en digitaal ter beschikking stellen van uw informatie.

Bekijk het volledig pakket overige dienstverlening

Contact gegevens

OnzeVvE | VvE beheer

Postadres

Postbus 50038
7550 LA Hengelo


Telefoon: 074-8513544

 

Bezoekadres

Demmersweg 122
7556 BN Hengelo


E-mail: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

 

Kamer van koophandel
Oost Nederland te Enschede
nummer 62577042

Belastingdienst
BTW nummer NL854873168B01

Bankrelatie
NL20ABNA0823349004
BIC: ABNANL2A

Indien u ons wilt bezoeken vragen wij u vooraf een afspraak te maken.
Wij zijn bereikbaar van maandag t/m vrijdag van 9:00u tot 17:00u

      © OnzeVvE | VvE beheer 2010 - 2018.