• VvE beheer
 • Over ons
 • Dienstverlening
 • VvE Beheer

  Sleutelwoorden voor een goed beheer zijn onafhankelijk, uitstekend georganiseerd, betrokkenheid, expertise en vertrouwenMeer weten ...
 • Over ons

  OnzeVvE | VvE Beheer is een dienstverlener voor Verenigingen van Eigenaren. Wij behartigen de belangen van bij ons aangesloten verenigingen van eigenarenMeer weten ...
 • Dienstverlening

  U kunt bij ons kiezen uit de volgende modules: Administratief beheer, technisch beheer, bestuurlijk beheer en overig beheerMeer weten ...
 • Vrijblijvende offerte
 • Prijsindicatie
 • Toegang klanten portal
 • Prijsindicatie
Afdrukken

Verklaring huurder inzake huishoudelijk reglement

Een appartements eigenaar heeft volgens de splitsingsakte de bevoegdheid tot uitsluitend gebruik van het privé gedeelte. Hij kan die gebruiksrechten door middel van artikel 35 van het modelreglement 2006 door een ander laten uitoefenen. Hij kan zijn appartement dus verhuren.

 

De verhuurder dient er echter zorg voor te dragen dat voordat de huurder het appartement in gebruik neemt deze een verklaring onderschrijft. Deze verklaring dient in te houden dat de huurder de bepalingen van het reglement  het  eventuele huishoudelijke reglement alsmede eventuele regels als bedoelt in artikel 5:128 lid1 BW, voor zover die op een gebruiker betrekking hebben, zal naleven.

 

Indien de verhuurder / huurder in gebreke blijven om een dergelijke verklaring af te geven kan dit via de rechter afgedwongen worden. De verhuurder (eigenaar) houdt zich dan dus niet aan zijn verplichtingen die hij aangegaan is bij het passeren van de koopakte van het verhuurde appartement en de daaraan verbonden splitsingsakte.

 

De verhuurder kan ermee volstaan een bepaling in de schriftelijke huurovereenkomst op te nemen. Een dergelijke verklaring kan ook los van de huurovereenkomst worden opgesteld en door partijen worden ondertekend. De verklaring dient in duplo te worden opgesteld en overhandigd te worden aan het VvE bestuur. Deze doet er vervolgens goed aan de verklaring aan de beheerder ter bewaring te geven. De eigenaar / verhuurder blijft aansprakelijk voor de verplichtingen die uit het reglement voortvloeien alsmede de gedragingen van de gebruiker van zijn privé gedeelte.

 

In de visie van OnzeVvE | VvE beheer dient de VvE beheerder erop toe te zien dat de verklaring aan hem wordt verstrekt, dat deze rechtsgeldig is ondertekend en deze te bewaren.

 

Gerelateerde artikelen:


 

Download mogelijkheden:


Dienstverlening

Administratief beheer

Administratief beheerElke vereniging van eigenaren is van rechtswege verplicht een administratie bij te houden. De administratieve verplichting valt uiteen in een leden- en financiële administratie. Deze administraties dienen natuurlijk ook voor verantwoording aan haar leden, de appartementseigenaren.

Bekijk het volledig pakket administratieve dienstverlening

Technisch beheer

Technisch beheerHet technisch beheer betreft het in stand houden van uw appartementen complex. Een goed uitgevoerd technisch beheer is een goede garantie tegen waarde dalingen van appartementen.

Een goed beheer op dit gebied betaald zich terug.

Bekijk het volledig pakket technische dienstverlening

Bestuurlijk beheer

Bestuurlijk beheerHet uitschrijven van vergaderingen en het maken van de notulen over hetgeen in een vergadering is besproken is een tijdrovende en ook een complexe klus.

OnzeVvE | VvE beheer neemt u dit uit handen en zorgt er voor dat uw ledenvergadering op een adequate en correcte manier wordt uitgeschrevenen.

Bekijk het volledig pakket bestuurlijke dienstverlening

Overig beheer

Overig beheerHet overig beheer omvat diverse controles met betrekking tot uw vereniging. Tevens behelst dit het uitgebreider digitaliseren van uw Vereniging van Eigenaren. Welke samenstelling van beheersmodulen die u ook kiest, u kunt altijd gebruik maken van onze klanten portal.

Overig beheer geeft u echter meer mogelijkheden op het gebied van opslag en digitaal ter beschikking stellen van uw informatie.

Bekijk het volledig pakket overige dienstverlening

Contact gegevens

OnzeVvE | VvE beheer

Postadres

Postbus 50038
7550 LA Hengelo


Telefoon: 074-8513544

 

Bezoekadres

Demmersweg 122
7556 BN Hengelo


E-mail: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

 

Kamer van koophandel
Oost Nederland te Enschede
nummer 62577042

Belastingdienst
BTW nummer NL854873168B01

Bankrelatie
NL20ABNA0823349004
BIC: ABNANL2A

Indien u ons wilt bezoeken vragen wij u vooraf een afspraak te maken.
Wij zijn bereikbaar van maandag t/m vrijdag van 9:00u tot 17:00u

      © OnzeVvE | VvE beheer 2010 - 2018.