• VvE beheer
 • Over ons
 • Dienstverlening
 • VvE Beheer

  Sleutelwoorden voor een goed beheer zijn onafhankelijk, uitstekend georganiseerd, betrokkenheid, expertise en vertrouwenMeer weten ...
 • Over ons

  OnzeVvE | VvE Beheer is een dienstverlener voor Verenigingen van Eigenaren. Wij behartigen de belangen van bij ons aangesloten verenigingen van eigenarenMeer weten ...
 • Dienstverlening

  U kunt bij ons kiezen uit de volgende modules: Administratief beheer, technisch beheer, bestuurlijk beheer en overig beheerMeer weten ...
 • Vrijblijvende offerte
 • Prijsindicatie
 • Toegang klanten portal
 • Prijsindicatie
Afdrukken

Laatste (red)middel?...

Overlast, in welke vorm dan ook, kan een bron van stress of ergernis zijn. Een feest bij de buren, een klussende flatbewoner die tot laat in de nacht aan het boren is of een muzikale buurman die op de onmogelijkste tijden zijn talenten op zijn drumstel botviert, agressief gedrag.

Dit zijn slechts een paar voorbeelden. Veel van dit soort zaken zijn op zich niet strafbaar maar kunnen wel vervelende overlast veroorzaken. De politie kan natuurlijk moeilijk optreden als er geen strafbaar feit is gepleegd. U hoeft ook niet direct aangifte te doen. Het is vaak effectiever om bij de wijkagent melding te maken van de overlast. De wijkagent kan dan proberen te gaan bemiddelen tussen de twee partijen om tot een oplossing te komen. Maar wat als de bemiddeling geen verbetering brengt?

 

Op basis van artikel 24 (splitsingsakte 1973), artikel 27 (splitsingsakte 1983 en 1992) en artikel 36 (splitsingsakte 2006) van een Vereniging van Eigenaren een eigenaar die overlast veroorzaakt zowel het gebruik van de gemeenschappelijke gedeelten als het privegedeelte ontzeggen. De vereniging van Eigenaren kunnen gezamenlijk tot deze zware maatregel besluiten. Een maatregel die wel overwogen genomen moet worden , het liefst nagenoeg unaniem. De overlast veroorzaker kan de het bijwonen van die vergadering niet ontzegt worden. De overlast moet uiteraard substantiëel zijn.

 

Een maatregel die nagenoeg zeker door de overlastveroorzaker bij de kantonrechter wordt aangevochten met een verzoekschrift tot vernietiging van dit VvE besluit.

 

De kantonrechter zal zijn beslissing nemen op basis van feiten die hij kan toetsen. Heel erg belangrijk wordt dan

 • dat de overlast consequent bij instanties als de politie, jeugdzorg, gemeente ed. gemeld is en dat die instellingen hiervan een dossier bijhouden,
 • dat de overlast door de Vereniging van Eigenaren uitgebreid gedocumenteerd en onderbouwt is
 • dat de overlastveroorzaker meermalen aangetekend gesommeerd is te stoppen met de overlast

 

Gerelateerde artikelen:


Geluidsoverlast en dan.....
Verklaring verhuurder inzake huishoudelijk reglement

 

Download mogelijkheden:


Rechtbank Utrecht 22-01-2010. Ontzegging gebruik privé-ruimte.
Rechtbank Amsterdam 22-09-2011. Ontzegging gebruik privé-ruimte

 

Dienstverlening

Administratief beheer

Administratief beheerElke vereniging van eigenaren is van rechtswege verplicht een administratie bij te houden. De administratieve verplichting valt uiteen in een leden- en financiële administratie. Deze administraties dienen natuurlijk ook voor verantwoording aan haar leden, de appartementseigenaren.

Bekijk het volledig pakket administratieve dienstverlening

Technisch beheer

Technisch beheerHet technisch beheer betreft het in stand houden van uw appartementen complex. Een goed uitgevoerd technisch beheer is een goede garantie tegen waarde dalingen van appartementen.

Een goed beheer op dit gebied betaald zich terug.

Bekijk het volledig pakket technische dienstverlening

Bestuurlijk beheer

Bestuurlijk beheerHet uitschrijven van vergaderingen en het maken van de notulen over hetgeen in een vergadering is besproken is een tijdrovende en ook een complexe klus.

OnzeVvE | VvE beheer neemt u dit uit handen en zorgt er voor dat uw ledenvergadering op een adequate en correcte manier wordt uitgeschrevenen.

Bekijk het volledig pakket bestuurlijke dienstverlening

Overig beheer

Overig beheerHet overig beheer omvat diverse controles met betrekking tot uw vereniging. Tevens behelst dit het uitgebreider digitaliseren van uw Vereniging van Eigenaren. Welke samenstelling van beheersmodulen die u ook kiest, u kunt altijd gebruik maken van onze klanten portal.

Overig beheer geeft u echter meer mogelijkheden op het gebied van opslag en digitaal ter beschikking stellen van uw informatie.

Bekijk het volledig pakket overige dienstverlening

Contact gegevens

OnzeVvE | VvE beheer

Postadres

Postbus 50038
7550 LA Hengelo


Telefoon: 074-8513544

 

Bezoekadres

Demmersweg 122
7556 BN Hengelo


E-mail: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

 

Kamer van koophandel
Oost Nederland te Enschede
nummer 62577042

Belastingdienst
BTW nummer NL854873168B01

Bankrelatie
NL20ABNA0823349004
BIC: ABNANL2A

Indien u ons wilt bezoeken vragen wij u vooraf een afspraak te maken.
Wij zijn bereikbaar van maandag t/m vrijdag van 9:00u tot 17:00u

      © OnzeVvE | VvE beheer 2010 - 2018.