• VvE beheer
 • Over ons
 • Dienstverlening
 • VvE Beheer

  Sleutelwoorden voor een goed beheer zijn onafhankelijk, uitstekend georganiseerd, betrokkenheid, expertise en vertrouwenMeer weten ...
 • Over ons

  OnzeVvE | VvE Beheer is een dienstverlener voor Verenigingen van Eigenaren. Wij behartigen de belangen van bij ons aangesloten verenigingen van eigenarenMeer weten ...
 • Dienstverlening

  U kunt bij ons kiezen uit de volgende modules: Administratief beheer, technisch beheer, bestuurlijk beheer en overig beheerMeer weten ...
 • Vrijblijvende offerte
 • Prijsindicatie
 • Toegang klanten portal
 • Prijsindicatie
Afdrukken

Verplichte opbouw onderhoudsfonds

Elke VvE gaat voortaan verplicht een minimumbedrag sparen in het reservefonds. Met dat geld kunnen de appartementen worden onderhouden en hersteld. De ministers Blok (Wonen en Rijksdienst) en Van der Steur (Veiligheid en Justitie) maakten dat op 31 juli 2015 bekend.

Afdrukken

Depositogarantiestelsel en de VVE

Een VvE moet om het onderhoud te kunnen bekostigen sparen. In een situatie van onzekerheid bij banken, dat eind 2012 nog steeds een hot-item is, is het dus belangrijk goed om te gaan met de banktegoeden van een VvE. Uiteraard is er het depositogarantiestelsel maar is dat voldoende?

Afdrukken

Wat zijn gemeenschappelijke gedeelten en zaken?

Een van de dingen waarmee u, als eigenaar van een appartement, mee te maken krijgt zijn de gemeenschappelijke gedeelten en gemeenschappelijke zaken binnen het appartementencomplex. Duidelijke voorbeelden van gemeenschappelijk kunnen de hal, lift of trappenhuis zijn, maar wat te denken van bijvoorbeeld de CV-radiatoren, de voordeur en de raamkozijnen in uw eigen appartement.

Afdrukken

Betalingsachterstand onderhoudsbijdragen

Elke eigenaar van een appartement is op basis van art 5:113 lid 2 BW verplicht om zijn bijdrage voor exploitatiekosten en dergelijke te betalen. De hoogte van de bijdrage wordt bepaald door de vastgestelde begroting en het in de splitsingsaktie opgenomen breukdeel van het appartement.

Afdrukken

Financiering voor het uitvoeren van achterstallig onderhoud.

Er zijn situaties denkbaar dat de VvE te weinig financiëlemiddelen heeft om een dringend noodzakelijk onderhoud te laten uitvoeren. Oneerbiedig gezegt is een meerjaren onderhoudsplan is ook alleen maar een handvat voor het inschatten van toekomstig onderhoud. Er bestaat dus wel degelijk een kans dat eigenaren van de appartementen moeten bijspringen om onverwachte lasten te kunnen opvangen.

Dienstverlening

Administratief beheer

Administratief beheerElke vereniging van eigenaren is van rechtswege verplicht een administratie bij te houden. De administratieve verplichting valt uiteen in een leden- en financiële administratie. Deze administraties dienen natuurlijk ook voor verantwoording aan haar leden, de appartementseigenaren.

Bekijk het volledig pakket administratieve dienstverlening

Technisch beheer

Technisch beheerHet technisch beheer betreft het in stand houden van uw appartementen complex. Een goed uitgevoerd technisch beheer is een goede garantie tegen waarde dalingen van appartementen.

Een goed beheer op dit gebied betaald zich terug.

Bekijk het volledig pakket technische dienstverlening

Bestuurlijk beheer

Bestuurlijk beheerHet uitschrijven van vergaderingen en het maken van de notulen over hetgeen in een vergadering is besproken is een tijdrovende en ook een complexe klus.

OnzeVvE | VvE beheer neemt u dit uit handen en zorgt er voor dat uw ledenvergadering op een adequate en correcte manier wordt uitgeschrevenen.

Bekijk het volledig pakket bestuurlijke dienstverlening

Overig beheer

Overig beheerHet overig beheer omvat diverse controles met betrekking tot uw vereniging. Tevens behelst dit het uitgebreider digitaliseren van uw Vereniging van Eigenaren. Welke samenstelling van beheersmodulen die u ook kiest, u kunt altijd gebruik maken van onze klanten portal.

Overig beheer geeft u echter meer mogelijkheden op het gebied van opslag en digitaal ter beschikking stellen van uw informatie.

Bekijk het volledig pakket overige dienstverlening

Contact gegevens

OnzeVvE | VvE beheer

Postadres

Postbus 50038
7550 LA Hengelo


Telefoon: 074-8513544

 

Bezoekadres

Demmersweg 122
7556 BN Hengelo


E-mail: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

 

Kamer van koophandel
Oost Nederland te Enschede
nummer 62577042

Belastingdienst
BTW nummer NL854873168B01

Bankrelatie
NL20ABNA0823349004
BIC: ABNANL2A

Indien u ons wilt bezoeken vragen wij u vooraf een afspraak te maken.
Wij zijn bereikbaar van maandag t/m vrijdag van 9:00u tot 17:00u

      © OnzeVvE | VvE beheer 2010 - 2018.