• VvE beheer
 • Over ons
 • Dienstverlening
 • VvE Beheer

  Sleutelwoorden voor een goed beheer zijn onafhankelijk, uitstekend georganiseerd, betrokkenheid, expertise en vertrouwenMeer weten ...
 • Over ons

  OnzeVvE | VvE Beheer is een dienstverlener voor Verenigingen van Eigenaren. Wij behartigen de belangen van bij ons aangesloten verenigingen van eigenarenMeer weten ...
 • Dienstverlening

  U kunt bij ons kiezen uit de volgende modules: Administratief beheer, technisch beheer, bestuurlijk beheer en overig beheerMeer weten ...
 • Vrijblijvende offerte
 • Prijsindicatie
 • Toegang klanten portal
 • Prijsindicatie
Afdrukken

Funda (NvM) en de VvE

Om voor kopers meer inzcht te genereren over het functioneren van een VvE heeft de Nederlandse vereniging van makelaars gemeend, indien er sprake is van een appartement,  de vragen EN antwoorden betreffende het functioneren van de VvE op hun site Funda.nl op te nemen.

 

Dit staat in lijn met de door de Minister (BZK) aan de 2e kamer gerapporteerde bevindingen van het onderzoeksbureau Companen.

 

OnzeVvE | VvE beheer: Vermelding fundaZichtbaarheid

Sinds juli 2012 wordt op de site van funda aangegeven hoe actief de VvE van het betreffende appartement is. Deze gegevens zijn te vinden als sluitpost op het tabblad "kenmerken".

De VvE checklist wordt voor zover het zich nu laat aanzien door de verkopende makelaar is samenspraak met de eigenaar van het appartement opgesteld. Het is en blijft ook een zaak van de koper om zich te vergewissen van deze gegevens. Naar onze mening behoort dit tot de onderzoeksplicht van de kopen.

 

Servicekosten

Een actieve vereniging van eigenaren zal nagenoeg altijd een maandelijkse bijdrage vragen voor verzekering, schoonmaak, onderhoud ed. De hoogte van de bijdrage wordt bepaald in de algemene ledenvergadering. Elke eigenaar heeft een stem in deze vergadering.

 

Een essentieel onderdeel van de servicekosten betreft het onderhoud van het pand. Begin 2010 heeft de rijksoverheid daarom de VvE-onderhoudsmeter geintroduceerd. Deze meter berekend aan de hand van een aannamen, historische en ingevulde waarden een geschat bedrag dat verwacht wordt dat  voor onderhoud per jaar nodig is.

 

Waarom worden deze kenmerken weergegeven

Essentieel voor de financieren en waardebehoud van een appartement is een goed functionerende vereniging van eigenaren. Aspirant kopers doen er goed aan om zich te verdiepen in het wel en wee door hun aan te kopen appartement.

Wij, OnzeVvE | VvE beheer, hebben de morale plicht om (aankomende)eigenaren er van te doordringen dat een goed beheerde VvE zich zelf terug verdient.

 

Gerelateerde artikelen:


 

Download mogelijkheden:


 

Dienstverlening

Administratief beheer

Administratief beheerElke vereniging van eigenaren is van rechtswege verplicht een administratie bij te houden. De administratieve verplichting valt uiteen in een leden- en financiële administratie. Deze administraties dienen natuurlijk ook voor verantwoording aan haar leden, de appartementseigenaren.

Bekijk het volledig pakket administratieve dienstverlening

Technisch beheer

Technisch beheerHet technisch beheer betreft het in stand houden van uw appartementen complex. Een goed uitgevoerd technisch beheer is een goede garantie tegen waarde dalingen van appartementen.

Een goed beheer op dit gebied betaald zich terug.

Bekijk het volledig pakket technische dienstverlening

Bestuurlijk beheer

Bestuurlijk beheerHet uitschrijven van vergaderingen en het maken van de notulen over hetgeen in een vergadering is besproken is een tijdrovende en ook een complexe klus.

OnzeVvE | VvE beheer neemt u dit uit handen en zorgt er voor dat uw ledenvergadering op een adequate en correcte manier wordt uitgeschrevenen.

Bekijk het volledig pakket bestuurlijke dienstverlening

Overig beheer

Overig beheerHet overig beheer omvat diverse controles met betrekking tot uw vereniging. Tevens behelst dit het uitgebreider digitaliseren van uw Vereniging van Eigenaren. Welke samenstelling van beheersmodulen die u ook kiest, u kunt altijd gebruik maken van onze klanten portal.

Overig beheer geeft u echter meer mogelijkheden op het gebied van opslag en digitaal ter beschikking stellen van uw informatie.

Bekijk het volledig pakket overige dienstverlening

Contact gegevens

OnzeVvE | VvE beheer

Postadres

Postbus 50038
7550 LA Hengelo


Telefoon: 074-8513544

 

Bezoekadres

Demmersweg 122
7556 BN Hengelo


E-mail: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

 

Kamer van koophandel
Oost Nederland te Enschede
nummer 62577042

Belastingdienst
BTW nummer NL854873168B01

Bankrelatie
NL20ABNA0823349004
BIC: ABNANL2A

Indien u ons wilt bezoeken vragen wij u vooraf een afspraak te maken.
Wij zijn bereikbaar van maandag t/m vrijdag van 9:00u tot 17:00u

      © OnzeVvE | VvE beheer 2010 - 2018.